Carpaccio van rundsvlees met olijfolie
of
Gerookte zalm
of
Garnaalkroket of kaaskroket
Zeebaarsfilet met een aardappelenpuree met olijfolie
of
Parelhoen à la brabanconne
of
Rundsreepjes met peperroom
Vanila en moka ijs
of Tiramisu
of
Chocolade mousse
48€
Menu 2
Apéritief
CAVA
Apéritiefhapje
Tartaar van zalm met coriander (bladeren), olijfolie en gedroogde tomaten
of
Ravioles van Langoustines (2stks), room en sjalotjes
of
Garnaal kroket of kaaskroket
Vanille en moka ijs
of
Tiramisu
of
Sorbet Mix
49 €
menu 3
Coupe de CAVA
Aperitiefhapje
Huisgemaakte kaaskroket met truffelsmaak
of
Raviolen van Kingkrab in een groentenbouillon met koriander
of
Scampis met rode kerrie en groentjes
De Rundsreepjes met rucola, truffelolie,Séchouanepeper en kroketjes
o
f
Gevogeltereepjes, Archiducsaus met verse paddestoelen, kroketjes
of
Zeebaarsfilet in getomateerde botersaus, courgettes en puree
of
Huisgemaakte chocolademousse
½ vin p/pers
¼ eau p/pers
1 café- koffie
68.00 €
St Valentijn Menu
Aperitiefhapje
Voorgerechten
De Raviolen van Kreeft met gesafraneerde boter
of
De Ganzelever met uienkonfituur
Hoofdgerechten
Skreï Kabeljauw à l'Ostendaise
of
Eendeborst met appelsien en groene peper, groentenmandje en dauphines aardappelen
Desserten
POanna Cotta met rood fruit
of
Ijskoude Sabayon met Mandarine Napoléon